Σχεδιασμος για καθε περίπτωση Θα φτιαξουμε ενα τροπο απεικονισης που θα απεικονιζει ακριβως το αντικειμενο σας οπως πρεπει

Ομορφα templates Επιλέξτε εσεις το τροπο απεικονισης η αφηστε εμας να σας προτεινουμε μερικους τροπους

Σωστοί σχεδιασμοί Ολες μας οι εφαρμογες ειναι συμβατες τοσο με υπολογιστες οσο και με tablets και κινητα τηλεφωνα

H Remiak είναι μια εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών αλληλεπιδραστικής παρουσίασης και διαφήμισης που δημιουργεί βραβευμένες λύσεις σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων , ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) και εφαρμογών κινητών τηλεφώνων (smartphone apps).

 

Η ομάδα μας απο επαγγελματίες θα συγκεντρώσει τα οράματα και τις ιδέες σας και θα τα κάνει πραγματικότητα με τη δημιουργικότητα, τη τεχνολογία και το μάρκετινγκ. Έχουμε ασχοληθεί με πολλούς τύπους σχέδιων και μελετών ανάπτυξης οπως της διαχείρισης περιεχομένου (CMS), των κοινωνικών δικτύων , των εφαρμογών ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) , των εφαρμογών κινητών τηλεφώνων και τη προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης.


Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις
Είτε χρειάζεστε κατασκευή νέας επαγγελματικής ιστοσελίδας ή θέλετε να βελτιώσετε μια υπάρχον ιστοσελίδα , η Remiak είναι η επιχείρηση που θέλετε με το μέρος σας. Η σύνθεση της ομάδας μας αποτελείται απο ιδιαίτερα προικισμένα και έμπειρα άτομα που θα σας βοηθήσουν να διατυπώσετε τις ιδέες σας, να αναπτυχθούν και να απογειωθούν σε χρόνο ρεκόρ.

 

Στην Remiak, σιγουρευόμαστε ότι οι στόχοι σας εκπληρώνονται και τα αποτελέσματα υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας. Τι μπορούμε να κάνουμε για σας;