Ημ/νία δημοσίευσης: 01-02-2015 20:37:19

Δημιουργια τεχνητων πεδιων Η δημιουργια τεχνητων πεδιων όπως ο χαρτης ειναι παιχνιδακι και μεταφρασιμο!

Τεχνητα πεδια Περιλαμβανει τεχνητα πεδια οπως χρωμα, χαρτη κ.α.

Περικοπη φωτογραφιων Η περικοπη και η αλλαγη μεγεθους φωτογραφιων για να ταιριαζουν με τα μεγεθη του template ειναι ποιο ευκολη απο ποτε

Δικαιωματα χρηστων Οριστε εσεις τι βλεπει ο καθε χρηστης σε επιπεδο μοντελου, πεδιου αλλα και εγγραφων

Μεταφρασεις Η εισαγωγη μιας καινουργιας γλωσσας στο συστημα ειναι τοσο ευκολο οσο το να εισαγεται μια καινουργια εγγραφη στο πινακα γλωσσεων

Datatables Η απεικονιση πινακα οποιουδηποτε αποτελεσματος γινεται ζητημα δευτερολεπτων

Το RORM Framework 2 είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης και διαχειρισης διαδικτυακών εφαρμογών. Δημιουργήστε γρήγορα και εύκολα διαδικτυακές MVC εφαρμογές έτοιμες για διαχείριση μέσα σε λίγες ώρες. Το RORM Framework 2 σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στη bussiness λογική εισάγωντας ένα επίπεδο αφαίρεσης ανάμεσα στο κώδικα και στο τύπο της βάσης/ βάσεων δεδομένων που χρησιμοποιείτε.

Το RORM Framework 2 κληρονομώντας όλα τα καλά του προκάτοχού του είναι πλήρως επεκτάσιμο. Αυτό σημαίνει οτι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τα δικά σας controls για τα templates σας δημιουργώντας διαδικτυακές εφαρμογές με μοναδική εμπειρία.

Επικοινωνήστε ταυτόχρονα με πολλαπλές βάσει δεδομένων στην ίδια εφαρμογή όπως MySQL, MS-SQL, Mongo κ.α. Ξεχάστε το παλιό τρόπο οπου η εφαρμογή μιλούσε μόνο σε 1 βάση.

Επικυρώστε όλες τις εισαγωγές δεδομένων αυτόματα μέσα απο τους έτοιμους μηχανισμούς που σας παρέχει το RORM Framework 2 ή φτιάχτε δικούς σας κανόνες επικύρωσεις εύκολα και γρήγορα.

Απεικονίστε το διαχειριστικό κομμάτι της εφαρμογή σας όμορφα σε κάθε συσκευή. Είτε αυτή είναι υπολογιστής, tablet ή κινητό τηλέφωνο.

Διαχειριστήτε εύκολα τους χρήστες και τα δικαιώματα που έχουν στην εφαρμογή δημιουργώντας ομάδες και ορίζωντας με ότι λεπτομέρεια επιθυμείτε τα δικαιώματα και την αλληλεπίδραση που μπορούν να έχουν με την εφαρμογή.

Η μετάφραση της εφαρμογής σας σε μια καινούργια γλώσσα πλέον είναι ζήτημα δευτερολέπτων. Απλά εισάγεται τα στοιχεία της καινούργιας γλώσσας και όλη η εφαρμογή σας είναι διαθέσιμη προς μετάφραση αμέσως.

Γλωσσες:
  • ... 25 γλώσσες επιπλέον
  • ... Deutsch
  • ... English
  • ... Español
  • ... Eλληνικά
  • ... Français
  • ... Italiano
  • ... Português
Δυνατοτητες:
Κατεβασμα:
Microsoft