Ευκολες αγορες Διαδικτυακες με το πατημα ενος κουμπιου

Αγορες απο καθε συσκευη Give your clients the ability to purchase from their computer, tabler or smartphone

Ηλεκτρονικά καταστήματα Φτιαχτε το δικο σας e-custom-shop σε εμας οπως το θελετε

 

Καλωσορίστε στο ηλεκτρονικό εμπόριο Remiak!
Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε τις βραβευμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μας στους πελάτες μας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους τύπους επιχειρήσεων. Έχουμε κατασκευάσει ηλεκτρονικα καταστήματα για καινούργες επιχειρήσεις που μετατράπηκαν γρήγορα σε ιδιαίτερα κερδοφόρες. Έχουμε συνεργαστεί με μαγαζια λιανικής πώλησης που αποφάσισαν τελικά να μεταφέρουν την επιχείρησή τους on-line και πρόσεξαν οτι το κατάστημά στο ίντερνετ υπερτερεί του μαγαζιού λιανικής πώλησης τους. Έχουμε ξανασχεδιάσει υπάρχοντες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, που αυξησαν τις πωλήσεις και χαμήλωσαν τα γενικά έξοδα.

 

Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές, τα σχέδιά μας είναι βραβευμένα, και τα αποτελέσματα μάρκετίνγκ μας είναι πρώτα σε όλα. Δώστε μας την ευκαιρία να προγραμματίσουμε, να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε, και να εμποροποιήσουμε την τέλεια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για σας. Απλα όταν είστε έτοιμοι, φωνάξτε μας!

 

Το ηλεκτρονικό εμπόριο περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από την απλή πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας on-line. Φυσικά, η πώληση των προϊόντων και υπηρεσίες on-line σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη βάση πελατών σας παγκοσμίως και σας αφήνει να μειώσετε τα γενικά έξοδά σας. Για να είστε επιτυχή σε αυτόν τον ανταγωνιστικό τομέα, ωστόσο, πρέπει να έχετε μια θαυμάσια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου που θα φέρει τα αποτελέσματα αυτά. Η Remiak μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια ιστοσελίδα που σας αφήνει να επιτύχετε τις μέγιστες επισκέψεις και τη μετατροπή επισκέπτη/πελάτη καθώς επίσης και την μέγιστη επιστροφή στην επένδυσή σας. Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου Remiak σχεδιάζονται ώστε: Να εμπνέει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πελατών. Στο σημερινό διαδικτυακό επιχειρησιακό περιβάλλον, οι απατεώνες προκαλούν ανησυχία στους πελάτες. Η ιστοσείδα σας πρέπει να είναι επαγγελματική και επιτακτική, έτσι ώστε οι πελάτες σας ξέρουν ότι εξετάζουν μια αξιόπιστη επιχείρηση.

 

Να είναι ασφαλή. Ασφαλής συναλλαγές προστατεύουν τους πελάτες σας και τη προσωπική πληροφορία τους από διαδικτυακές επιθέσεις κλοπής ταυτότητας - και σας προστατεύουν από προβλήματα με το νόμο.

 

Προωθήστε την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Μια καλή ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου σας διευκολύνει να εμπορευτείτε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. H Remiak μπορεί να σχεδιάσει μια περιοχή που κάνει την επιχείρησή σας να φανεί μεγάλη και ενθαρρύνει έτσι τους πελάτες για να αγοράσουν.

 

Να είναι προσιτό. Οι ιστοσελίδες μας διευκολύνουν τους πελάτες να αγοράσουν από σας - ότι υπολογιστή, σύνδεση στο Διαδίκτυο, ή λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιούν.

 

Να είναι διεθνή. Εάν θέλετε να φθάσετε στους πελάτες σε όλο τον κόσμο, τα έντυπα παραγγελίας σας πρέπει να είναι αληθινά διεθνή και η ιστοσελίδα σας πλήρως διαλογική έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να δουν τους χρόνους αποστολής για τον προορισμό τους και τις τιμές στο νόμισμά τους. Η Remiak μπορεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για σας που πιάνει στα δίχτυα της πελάτες από όλο τον κόσμο.

 

Συμπληρώστε το μη διαδικτυακό μάρκετίνγκ σας. Εάν έχετε μια επιχείρηση παράδειγμα τούβλων και κονιάματος καθώς επίσης και μια διαδικτυακή λιανική επιχείρηση, θέλετε τους δύο τομείς της επιχείρησής σας να λειτουργούν σαν ένα, έτσι ώστε να μην σας τελειώνουν τα αποθέματα και να μην συγχέεται παραγγελίες. Η Remiak μπορεί να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα που ενσωματώνει ολόκληρη την επιχείρησή σας και μπορούμε ακόμη και να σας φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί τέλεια με το μη διαδικτυακό κατάστημά σας.

 

Να είναι εύχρηστη. Οι πελάτες σας πρέπει να είναι σε θέση να βρουν τα προϊόντα σας εύκολα και πρέπει να είναι σε θέση να παραγγείλουν και να δουν τις λεπτομέρειες προϊόντων εύκολα και γρήγορα. Όταν δεν υπάρχει χώρος για δυσλειτουργικές ιστοσελίδες και καθόλου χρόνος για "πεσμένες" ιστοσελίδες, η Remiak μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια ιστοσελίδα που οι πελάτες σας θα την απολαύσουν.